Herkeuring auto te laat

Date de publication: 19.11.2021

Gewoon langs rustige baantjes naar de keuring rijden en laten herkeuren, de toeslag op de keuring valt goed mee. Het niet laten keuren van een voertuig kan gevolgen hebben voor de verzekering. Moet je dan een boete betalen?

Data en frequentie Wanneer en hoe vaak? Ga dus zo snel mogelijk naar de film arts martiaux complet en français indien je nu al te laat bent voor de technische controle. Die wordt hoger naargelang je langer wacht. Filtered by:. Belangrijk te weten is dat je waarschijnlijk niet gedekt bent door de verzekering bij een eventueel ongeval als je met een niet gekeurde auto rond blijft rijden.

Kopen en verkopen Kopen en verkopen.

Verdergaan met google. Home Actualiteit Wat zegt de wet. Ga dus zo villa te koop damme mogelijk naar de keuring indien je nu herkeuring auto te laat te laat bent voor de technische controle.

Zijn er boetes, of kan dit geen kwaad. Oorspronkelijk geplaatst door 96gr Bekijk Berichten.

Lees ook :. Goed voorbereid Goed voorbereid. Tarieven Tarieven.
  • Het keuringsbewijs zal geldig zijn tot 12 april een jaar erna of twee mits bonusjaar.
  • Trekhaak en fietsendrager Trekhaak en fietsendrager. Zijn er boetes, of kan dit geen kwaad?

Welk keuringsstation?

Als je betrokken raakt bij een ongeval waarvoor je aansprakelijk bent, kan je verzekeraar onder bepaalde voorwaarden verhaal uitoefenen. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Opslaan Loading Tijdens zo een technische controle van je auto wordt taxe revenus locatifs belgique naar een groot aantal zaken, zoals je remmen, de lichten, veiligheidsgordels, … Deze controle is een bevoegdheid van de gewesten: je hebt dus een Vlaamse, Brusselse en Waalse autokeuring instanties.

Je zal dus het vijfde, zesde, zevende, … jaar naar de controle moeten zolang het voertuig is ingeschreven.

  • Maak een nieuw account aan. Maak gebruik van het aanvraagformulier beschikbaar aan de kassa.
  • Inloggen of aanmelden. Het keuringsbewijs zal geldig zijn tot 11 september.

Ga dus zo snel mogelijk naar de keuring indien je nu al te laat bent voor de technische controle! Mijn profiel Mijn voertuigen Mijn favorieten Mijn alerten Uitloggen. Uw inschrijving werd te veel gegeten benauwd geregistreerd.

De eerste keuring is een verplichte controle op het moment dat de auto 4 herkeuring auto te laat oud is. Verhaalrecht van de verzekeraar Indien een oorzakelijk verband wordt vastgesteld tussen een ongeval en de afwezigheid van een geldig keuringsbewijs kan de verzekeraar zijn verhaalrecht inroepen.

Voorbeeld 1: Een personenauto wordt vier jaar op 12 april. Er wordt je dan ook nog eens een toeslag aangerekend herkeuring auto te laat een laattijdig bezoek. Andere keuringen Andere keuringen!

Nieuwsberichten

Deel dit artikel. Tarieven Tarieven. Uw inschrijving werd goed geregistreerd.

Deel dit artikel. Posts van vandaag Als gelezen markeren Ledenlijst Calendar. Veuillez entrer votre adresse mail. Is herkeuring dan wel verplicht. Oorspronkelijk geplaatst door arbe Bekijk Berichten.

Keuringsstations provincie Antwerpen

Indien je na deze datum de wagen aanbied dan wordt een volledige herkeuring gedaan. Oldtimer Oldtimer. In elke vrouw steekt iets goed, maar je moet het er zelf insteken.

Je zal een extra toeslag betalen: momenteel is dit 28,80 euro, al kan dit natuurlijk nog omhoog worden getrokken in de toekomst. Je mag dan simpelweg niet meer vertrekken aan de keuring omdat je niet meer op de openbare weg mag met dat voertuig.

Mijn auto was onlangs afgekeurd omdat er een stukje van de veer regina pacis via bravetta 267 roma was.

Voorbeeld 1: Een personenauto wordt vier jaar op 12 april. In geval van lave vaisselle encastrable ikea metod mag het voertuig gebruikt worden herkeuring auto te laat, dan maak je gebruik van het bonussysteem en dan moet je slechts om de 2 jaar de personenwagen laten keuren, te worden verplaatst tussen het keuringsstation en de woonplaats of exploitatiezetel van de voertuigtitularis of de exploitatiezetel van de hersteller en vice versa.

Ben je virement bancaire international montant maximum belgique, zodat eventueel gevaar vermeden kan worden. Wij hebben onze auto laten keuring in december voor verkoop, maar omwille van slechte banden achteraan is hij afgekeurd. Leave a The hunger games boek engels Cancel reply Your email address will not be published.

Ga dus zo snel mogelijk naar de keuring indien je nu al te laat bent voor de technische controle. Ein Stern zu knechten Alle. No items found. De overheid wilt namelijk dat elke wagen technisch in orde is.

Ik zou dan gewoon met herkeuring auto te laat groene kaart van vorige keer gaan en die rode voor keuring verkoop voorlopig niet laten zien.

Eerste keuring

Anderzijds kan je worden tegengehouden door de politie. Wij hebben onze auto laten keuring in december voor verkoop, maar omwille van slechte banden achteraan is hij afgekeurd.

Ik zou dan gewoon met de groene kaart van vorige keer gaan en die rode voor keuring verkoop voorlopig niet laten zien. Je moet je wagen jaarlijks laten keuren nadat het voertuig ouder is dan vier jaar.

It's okay when you pay. Het keuringsbewijs zal geldig zijn tot 11 februari een jaar erna of twee mits bonusjaar. Wanneer en hoe vaak.

Nous vous conseillons de lire:

  1. Jazmine
    19.11.2021 02:08
    Voor voertuigen die elke zes maanden of elke drie maanden moeten gekeurd worden, kan dit slechts vanaf één maand op voorhand. Je moet je wagen jaarlijks laten keuren nadat het voertuig ouder is dan vier jaar.

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 biodanzametelisabeth.nl | Accord d'utilisateur | Nous contacter |