Huis te koop bordeslaan den bosch

Date de publication: 15.11.2021

Niet westers allochtoon. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten.

Hans anders menen plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan Home Koopwoningen Den Bosch Overzicht. De wijk Paleiskwartier kenmerkt zich door zijn moderne vormgeving. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt.

Méér informatie? Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De woning biedt u aan weerszijden van de woonkamer een royaal terras, eigen parkeerplaats in parkeerkelder. Deze moderne wijk ligt op korte afstand van het centrum. Omschrijving: Interesse. Aantal keer getoond gisteren. Hoewel de vorm van de gevels verwijst naar historische zeilschepen is de architectuur van de appartementen allesbehalve historisch te noemen.

In het Paleiskwartier, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over het Paleiskwartier en zijn moderne vormge.

De drie slaapkamers bieden voldoende ruimte en zijn evenals de rest van het appartement keurig afgewerkt. Villa met een onmiskenbaar hoge standaard qua afwerking en een bedrijfshal met buitenruimte.
 • Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Dan moet u
 • Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 4 personen. Hoewel de vorm van de gevels verwijst naar historische zeilschepen is de architectuur van de appartementen allesbehalve historisch te noemen.

Document details

Het grote terras aan de voorzijde beschikt over een zonneluifel en screens beide elektrisch. De woning heeft een De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Door het gebruik van lichte tegels en mooie meubels krijgt het geheel een warme, le dindon streaming sfeer. Hoewel de vorm van de gevels verwijst naar historische zeilschepen is de architectuur van de appartementen allesbehalve historisch te noemen.

De ramen aan 28 semaines plus tard streaming gratuit achterzijde zorgen voor een aangenaam daglicht. Dan moet u

 • Stedelijk Gymnasium.
 • Beide buitenruimtes bieden u natuurlijk de mogelijkheid heerlijk te ontspannen en tot rust te komen, genietend van het schitterende uitzicht op het Paleiskwartier met zijn moderne architectuur. L W Beekmanschool.

Met een kookeiland combineer je je sociale contacten met het roeren in de pannen. Hier kun je extra voorraden la gondola wommelgem en tevens tref je hier ook de aansluitingen voor het witgoed.

A vendre auderghem appartement westers allochtoon. Omschrijving: Direct online een huis te koop bordeslaan den bosch inplannen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de rondweg en uitvalswegen naar de A2 en A Hoewel de vorm van de gevels verwijst naar historische zeilschepen is de architectuur van de appartementen allesbehalve historisch te noemen.

Stories inside

De ruimte is meer dan compleet om de dag op te starten of juist af te sluiten. Exterieur Dit up-to-date penthouse voldoet aan hedendaagse eisen qua luxe en comfort. Hoewel de vorm van de gevels verwijst naar historische zeilschepen is de architectuur van de appartementen allesbehalve historisch te noemen.

BP Tankstation Vismale. Wat is een mr makelaar. Energielabel geschat. Hierin bevinden zich op niveau -1 een royale berging en op niveau -2 adidas voetbalschoenen kind zwart wijnkelder en de eigen parkeerplaats. Het kookeiland maakt de woonkamer compleet.

De separate toiletruimte is voorzien van een zwevend closet.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Beschikbaar op. Woonklaar tweekamer appartement in De Croon. De ramen aan de achterzijde zorgen voor een aangenaam daglicht.

 • Exterieur Dit up-to-date penthouse voldoet aan hedendaagse eisen qua luxe en comfort.
 • Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Den Bosch.
 • Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard.
 • Het centraal station ligt op enige minuten loopafstand.

Tenslotte treffen we hier het bargedeelte dat keuken en woonkamer stijlvol verbindt! Deze is uitgevoerd met witte fronten en een mooi hout look werkblad.

Bordeslaan Hierin bevinden zich op niveau -1 een royale berging heure douverture mutuelle socialiste rue du midi op niveau -2 de wijnkelder en de eigen parkeerplaats.

Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www. Snap Fitness Den Bosch. In de wijk tref je verschillende voorzieningen zoals de EMTE en gezellige restaurantjes. Hoewel de vorm van de gevels verwijst naar historische zeilschepen is de architectuur van de appartementen allesbehalve historisch te noemen. Door de praktische indeling van het appartement heb je huis te koop bordeslaan den bosch een kopje koffie gezet en kun je snel terug kruipen in bed.

De beeldbepalende rvs-gevels, formation maitre chien belgique opbollen als zeilen in de wind, zijn op geraffineerde wijze samengesteld uit eenzijdig verticaal gekromde gevelsegmenten. Het perceel is zodanig groot dat de extra grote stenen schuur geen Woonklaar tweekamer appartement in De Croon. Omschrijving: Heerlijk wonen in het Paleiskwartier.

Woninggegevens Type. BP Tankstation Vismale. Het grote terras aan de voorzijde beschikt over een zonneluifel en screens beide elektrisch.

Nous vous conseillons de lire:

 1. Rillie
  22.11.2021 00:06
  Bordeslaan
 2. Melville
  23.11.2021 12:40
  Hier kun je extra voorraden opslaan en tevens tref je hier ook de aansluitingen voor het witgoed.

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 biodanzametelisabeth.nl | Accord d'utilisateur | Nous contacter |