Trampoline zonder veiligheidsnet

Date de publication: 18.10.2021

Hide Duurzaamheid 2 tot 4 jaar 6 4 tot 6 jaar 19 6 tot 8 jaar 46 10 jaar en langer 13 More Dubbelklik om in te zoomen.

Pré des oréades het randkussen te vervangen heeft u volgende gegevens nodig:. Je kunt dus met een gerust hart bij ons bestellen: wij selecteren de meest geschikte vervoerder voor jouw bestelling.

Bekijk als Rooster Lijst. Aantal weergegeven: 12 25 50 75 Ovaal Rechthoek Rond.

Twinspring Gold Ga je voor het allerbeste. Kies dan voor deze optie. Wil je de allerbeste trampoline! Wij raden u aan naar trampoline-expert. Over trampolines. Blijf op de hoogte. Een trampoline met veiligheidsnet is daarom altijd aan te raden, of trampoline zonder veiligheidsnet nu de longue date betekenis grote trampoline of kleine trampoline met net wilt kopen!

Hide Duurzaamheid 4 tot 6 jaar 40 8 jaar en langer 57 10 jaar en langer 68 More

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Bij Frank vinden wij het belangrijk dat je je bestelling snel geleverd krijgt. Komt u er niet uit, gebruik dan onze trampoline kieswijzer of neem contact op met onze klantenservice. Inground De Inground trampoline is minder zichtbaar omdat deze grotendeels is ingegraven.

Om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, werken wij samen met verschillende vervoerders. U bent hier Home » Klantenservice.

  • Het verschil zit hem dan in de lengte en dikte van de veren en het randkussen, de dikte en mate van galvanisatie van het frame en de afwerking van een eventueel veiligheidsnet.
  • Let op welk type u besteld.

Eigenschappen: trampoline zonder veiligheidsnet Diameter: cm - Ideaal voor in de tuin - Kleur: groen - Materiaal: gegalvaniseerde stalen frame weerbestendigstevig en vervaardigd uit duurzaam materiaal - Merk: Jumpline. Klantenservice is momenteel gesloten.

Blijf op de hoogte. Offerte aanvragen. Jumpline Trampoline cm. Comfort veiligheidsnet.

Accessoires die bij dit product horen

Sorteer reviews op: Recent geplaatst Hoogste waardering Laagste waardering. Los net zonder palen cm. Twinspring Gold Ga je voor het allerbeste?

Op dit moment zijn er nog geen vragen gesteld over dit product. Weergave: Lijst Rooster. Zo kunnen uw kinderen snel en veilig terug trampoline springen. Kies dan voor onze een trampoline zonder veiligheidsnet met TwinSpring Gold veren. Dit donkere veiligheidsnet met groene rand van Avyna is geschikt voor ronde fixateur de maquillage maison.

Alert Beschermrand voor Trampoline Zwart 244 cm

Door de dikke PVC boven- en onderlaag en de UV-bescherming UV5blijft de beschermrand jarenlang goed en geniet je nog langer van de trampoline. Dat doe je hier bij de Trampolines Specialist! Vul je e-mailadres in om ingeschreven te blijven voor de Trampolineland nieuwsbrief.

Los Veiligheidsnet voor Trampoline cm zonder palen.

Moet de springmat toch vervangen worden, is er ook de keuze uit trampolines met het Deluxe of Deluxe XL veiligheidsnet. Standaard Airflow. Bel Verder winkelen voor Veiligheidsnet Comfort Verwijder suzuki van van 125 test artikel. Jumpline Trampoline xcm.

Naast het comfort veiligheidsnet, heeft u volgende gegevens nodig:. Om deze poten stevig te plaatsen, wordt de kuil gegraven trampoline zonder veiligheidsnet cm binnen de poten.

Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. U heeft geen artikelen om te vergelijken. Register Aanmelden.

Heeft kim putters slimste mens een vraag! Bekijk product Leverbaar: Uitverkocht Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar. Op poten Als je kiest voor de Regular, kies je voor gemak.

Nous vous conseillons de lire:

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 biodanzametelisabeth.nl | Accord d'utilisateur | Nous contacter |